Dagens

 


Idag hade jag på mig ett par shorts från Gina tricot, ett skärp från H&M, kofta från second hand och instoppad klänning(!) från H&M smycken är från Thomas Sabo och klocka från puss! 

 


Gameday

Spelade match idag, vinst med 3-0 utklassning :)


åh.


ÅH saknar mitt långa BLONDA hår nåt så otroligt. Jaja, detta växer la ut så småningom:)

Minimoa


Hattar i massor

ÅH, det är så JÄKLA snyggt med hattar. En hatt kan liva upp vilken outfit som helst och är sjukt snyggt. Jag har själv inte en enda hatt än så länge men det kan ni vara säkra på att det kommer finnas i min garderob i sommar! 
Njut ! 
And I was overwhelmed and frankly scared as hell Because I really fell for you
Vad vet du om kärleken, förrän du förgäves hatat den? Och vad vet du om hur hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva.
Vad vet du om kärleken, förrän du förgäves hatat den? Och vad vet du om hur hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva.

Korthårig tjej

Jag lät mamma klippa ungefär 10cm av mitt hår igår, blev bättre och nu är det bara på att vänta tills håret växt ut såpass mycket att jag kan klippa av allt det rosa. Det blir väl lagom till sommaren. Jag som ville ha långt hår tills dess :( jaja, trivs rätt bra i kort hår så det kunde varit värre :)


Dip dye

Fan vad jag ångrar mig! Helvete.


Tatueringar

SÅ HIMLA SNYGGT !! finns inga ord för hur mycket jag vill ha många av dessa tatueringar. ska göra massa fina när jag fyller 18.

Tävling tvspelsweb


Denna bilden tog jag helt spontant på min kusin under ett släktkalas. Jag tycker att bilden är vacker och utbringar massor med olika känslor.  Helt klart en bild jag är nöjd med!

Om jag skulle vinna hade jag velat vinna http://www.tvspelsweb.se/fisheye-58mm-025x-125-p-3315.html

Derby

Förlust mot Värnamo med 3-1 men tog fler poäng än dem ! Väldigt bra spelat i alla fall och riktigt roligt att se på:)


Dream


Vampire diaries

Snygga killar i vampire diaries, men ja det är ju så det ska vara nu för tiden;)


Smile


Usa inspirerad


Dessa snyggingar kan du hitta på Gina Tricot för 299 kronor. Matcha med ett par jeans och ett arband till exempel. Snyggt och enkelt !