Stranden

Jag och min bror på stranden igår. Sol och bad i mängder!


Tylösand

Nu är jag hemma, kom hem igårkväll, men åker lika snabbt igen. Imorgon åker jag ner till Halmstad och stannar där nere resten av veckan. Kommer ha internet men om det är fint väder så kommer jag inte att ge min tid åt bloggen utan jag kommer ägna mig åt att få mitt bleka fläsk lite brunt haha. Uppdaterar så mycket jag vill och kan. Kan ju faktiskt slänga upp en mobilblogg någon gång ibland om det skulle vara så. Hoppas allt är bra med er. Kram 

Foto: Jag 

Strandväder

Solen skiner, det blåser inte, det är varmt. Toppenväder helt enkelt. Avslutar med en bild från en av alla min favoritfilmer:)


Olofsbo

Har inte varit så social på bloggen de senaste dagarna just för att jag varit i Falkenberg. Igårkväll träffade jag några kompisar och hade supermysigt! Idag vet jag inte riktigt vad som händer men vi hoppas på nåt kul. Hoppas ni har de bra. Puss! Här kommer två jättegamla bilder på mig och Alle, över ett år sen nu! Missu.


A visit at the zoo

Har varit på Borås djurpark idag med mamma, Max, mormor och morfar, här får ni några bilder från mobilen, tog fler med systemen som kommer upp sen !


Min nya kompis!Träffade också mina fina kusiner, varav lilla plutten på bilden bara är några dagar gammal. 


I want it that way


LOOKBOOK
Inspiration så det skriker om det, herregud så snygg tjej. Hennes LOOKBOOK hittar ni HÄR
Hade gärna haft en stil som hennes! 

It's better to be absolutely ridiculous, than absolutely boring
Vi kan le men bara i sekunder. Det är ett uttryck för känslor och det är förbjudet.
Semester

I fredags fick jag äntligen semester! Har dock inga som helst planer inför min semester. Lite sorgligt ändå;) 
Gårdagskvällen spenderades med min fina Ida som jag inte träffat på, gud vet hur längesen det var sist. Väldigt behövligt att få umgås med vänner som man inte träffar så ofta men som ändå står vääääldigt nära. 

Jag älskar dig vännen min♥

DU RENOVERADE MIN SYN, DU GAV MIG NYA PENSLAR


Work out


Underbar träning idag igen. Jag börjar bli bra på det här (hahaha). Vädret har varit helt underbart idag också och jag kan inte annat än att älska livet. Nu är det nyttig mat som gäller, sallader, vattten, inget ljust bröd osv. Nu ska allt fett bort och förvandlas till muskler. Hoppas alla haft en lika bra dag som mig. PUSS 


Loved ones


Erik Hassle - Stay

Chris Rene - Young homie

Damato - Angels 

Mat Kearney - Ships in the night 

Melissa Horn - Jag saknar dig mindra och mindre

Fun. - Some nights

Life's a climb but the view is great

Nu är jag på ett sånt humör att jag tänker skriva av mig lite, så i detta inlägget varnar jag för mycket textinnehåll. 

Livet går alltid upp och ner och det kommer det alltid göra, men för mig har det senaste året svängt värre än nånsin. För ett par månader sen stod jag längst ner och kollade upp på vad som skulle kunna vara Mount Everest. Det var då jag bestämde mig att jag skulle nå toppen, oavsett vad som krävdes av mig. Det har inte varit lätt kan jag lova men en sak jag verkligen kan lova är att det är värt det. Hur jobbigt det än verkar vara så är det värt det. Än har jag långt kvar till toppen men jag har kommit en bra bit på vägen och redan nu är utsikten bättre än den någonsin varit. Jag har lärt mig att se på mig själv ur ett nytt perspektiv och tycka om mig själv precis som den personen jag är. Jag har förändrat mitt sätt att se på mig själv och detta till det bättre.

Mitt allra största komplex jag har haft sen barnsben är att jag alltid har varit väldigt smal. När jag gick i sexan var jag 165 centimeter lång och vägde 40 kilo vilket är väldigt lite. Jag blev alltid kallad spinkig, smal, anaroxiabarn osv. Det var då allting börjar och jag bestämde mig för att gå upp i vikt, jag skulle äta mer och detta till vilket pris som helst. Idag ångrar jag mig att jag lät alla komma åt mig på de sättet de gjorde och jag ångrar att jag mådde så dåligt och tryckte i mig den maten jag behövde för att gå upp i vikt. Min första vändning kom när jag läst Blondinbellas bok "egoboost". Det är den bästa boken jag någonsin läst och den fick mig att se på mig själv på ett helt nytt sätt. Så ni som har komplex och problem med självförtroendet, ge boken en chans! 

När mina föräldrar sedan skilde sig var det nog en av de jobbigaste perioderna i mitt liv. Men jag lovar er, man kommer över det med. Just då kändes det kanske inte som det men nu idag är jag glad att jag fick genomgå det just då för att det har gjort mig starkare som individ och jag hade inte velat ha det på något annat sätt just nu. För några månader sen så hände det en grej (privat) som jag har mått så dåligt över även fast jag vet att det inte är mitt fel. Jag har kämpat mig igenom detta också och idag mår jag bättre än nånsin för nu har jag bestämt mig för att jag aldrig, aldrig någonsin ska låta någon få trycka ner mig igen, inte nånsin!  

Hur jag har kommit hit där jag är idag har bara varit min vilja, "vill du, så kan du", det är det du måste intala dig själv. Du kommer att stöta på många hinder på vägen upp och det är då du ska påminna dig själv om varför du vill nå toppen och varför du inte vill ner till botten igen. Du ska tänka på alla de bra stunder du har haft i livet och du ska tänka att du är stark, för det är du ! Du kan nå vart du vill i världen bara du ger dig fan på det. När du väl kommit en bit på din väg mot toppen så kommer du att förstå varför du vill nå den. Jag har inte mått så bra som jag gör just nu på väldigt länge och idag är jag så sjukt glad att jag väl bestämde mig där den dagen, för att nå toppen. När jag väl stod där nere och såg upp på toppen hade jag aldrig förväntat mig att jag skulle komma så långt som jag kommit nu och för varje dag som går är ett steg närmre mitt mål. 

Jag har blivit sviken, gång på gång av den personen som jag egentligen ser upp till mest av alla. Den personen fick göra ett val och valde bort mig. Just nu rinner tårarna men det är inte för att jag mår dåligt, det är för att jag är så galet stolt över mig själv att jag rest mig upp gång på gång, efter allt som hänt mig och att jag vet att jag är stark. Jag är så galet stark! 

Sätt dig ner och ta dig tid för dig själv någon gång ibland, lyssna på musik du tycker om, ät din absoluta favoritchoklad, se på din favoritfilm. Ta dig tid att umgås med personer som du tycker om och som tycker om dig, gör något du tycker om att göra, gör din speciella grej som kanske bara du mår bra av, för det kommer du att må bättre av. För vem mår inte bättre av att sitta i soffan, lyssna på sin absoluta favoritmusik med världens godaste choklad i handen? Jo, jag hade inte klagat i alla fall. Du ska också se till att le väldigt mycket, för även om du inte är glad så kommer ditt leende att smittas av på andra, och vem blir inte glad av att göra någon annan glad? 

Sjukt hur du kan få mig att må så bra!

Jag är också så jävla glad över att jag har min mamma, jag vet inte vad jag hade gjort utan dig och du är världens bästa mamma, du är så sjukt bra på alla sätt och jag älskar dig nåt otroligt! Du har ALLTID funnits där för mig och bättre mamma får man leta efter, du är min allra bästa vän och du är min stolpe att vila mig mot när jag håller på att tappa greppet. Du får mig alltid, alltid, alltid att resa mig upp igen. 


Våga vara dig själv precis som du är. Du är perfekt på alla sätt och vis och det spelar ingen roll hur dåligt du mår, jag lovar dig att en dag kommer du att vakna och må lite bättre än du gjorde dagen innan. Det är då du kan ta chansen att se din topp, dit du vill nå och det är då du kan få din motivation till att nå den, det är då du kan sätta upp dina mål. Så se till att håll ut, det kommer bli bättre, det lovar jag! ♥


Gårdagen

Igårkväll träffade jag mina fina vänner Sofi och Amanda, det var meningen att vi skulle grilla vid en sjö men det gick inte riktigt som planerat pch tillslut hamnade vi hemma hos Amanda och det var inte fel det heller. Hade det supermysigt och nu önskar jag Amanda en superbra resa till U.S.A, hoppas du får det underbart! 
 
Just nu sitter jag och kollar på EM-finalen mellan Spanien- Italien, och självklart håller jag på Spanien. WOHO 1-0 till Spanien! Överlycklig tjej, nu tycker jag bara att de ska sätta in Torres så är min kväll räddad. 
 

Söta Amanda och hennes Marshmallows. 

Sommar-

Fina Sofi och jag. 

Jag och Amanda. Tack för kvällen mina fina vänner!♥