Trettionde oktober tvåtusentolv

Nu är jag hemma från Stockholm, trött, fattig men glad!


Känslor

Jag saknar London, sommaren, värmen och min solbränna.. Fan vad jag vill tillbaka. 

Imorgon tar jag mig en tripp till Stockholm. Ska bli kul. Shopping, bio och hockey mellan AIK - Frölunda står på schemat. Känner på mig att det kan bli en bra helg. Nu ska jag springa iväg och packa. Ha det bra! 

H.H

Nu har jag äntligen fått biljetter, så i juni nästa år ska jag och min fina vän Ida gå på Håkan Hellströms konsert.. Helt galet vad lycklig jag är! 

nu mår jag bra


Att en person som inte ens känner än kan få än att må så bra. Håkan Hellström♥

lycka

Livet är rätt bra just nu, väldigt mycket i skolan men för första gången på länge mår jag verkligen toppen!
Snart ska jag upp t sporthallen och ha tre timmars fys, rätt härligt så det är ! Hoppas att allt är bra med er. Kram

Så fin bild på min pappa och bror på Kreta förra året ! 

Gameday

Och vi vann!! Med 3-0! Skitkasst spel från min sida idag men 3-0 är alltid 3-0 vilket ger tre poäng och serieledning, wiho!


H.H

Det är galet. Obeskrivligt. Jag är glad.


What's wrong?

Många har säkert hört talas om Parken Zoo och ni som inte har, kolla HÄR eller läs HÄR. Vad är det för fel på människor? Hur kan man göra något sånt här? Usch säger jag bara. Och vd Torbjörn Bergvall, vad är det för fel på dig ? Har Helena gjort en bra arbete? Inte en chans att hon har. Hoppas djurparken går i konkurs och att alla djur får flytta till ett bättre ställe för människor som ni förtjänar INTE att ta hand om djur. Ni förtjänar inte ens att gå fria. Tack för mig! 

Sjuttondeoktobertvåtusentolv


Runda öron


Just scream out, fuck that


silenced by the night


Halmstad


Idag har lilla Moa haft en superhärlig dag i Halmstad med otroligt fina vänner! Shopping, mat och mysfika, bättre kan det inte bli. Eller jo, det kunde ju varit solsken och 25 grader eller snö och 5 minus men eftersom att det var så otroligt roligt som det var så tänkte man inte på vädret det minsta lilla! Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har. Kram

111012


Idag drar vampire diaries säsong fyra igång, OCH SOM JAG VÄNTAT! yey. 

we♥it