Hål i öronen


Bilden är från google. På torsdag ska jag ta ytterligare hål i öronen. Jag har ett i varje öra än så länge men jag ska ha minst tre i ena, två i andra och ett där uppe. Nervös tjej. 

Ullared

Idag är jag ledig, väldigt skönt faktiskt. Ska till Ullared med pappa i eftermiddag, ska se om vi hittar en stereo till mig, Hoppas allt är bra med er och att ni har ett fint sommarlov än så länge! 
Kram 

Bild på pappa sen London. 

Hiss & diss

Hiss :

1. Jobbet.
Nu när det är så dåligt väder är det faktiskt galet kul att jobba, man kan inte göra så mycket ändå och då kan man jobba och tjäna pengar. Det är också roligt att få in pengarna på kontot sedan. 
 
2. Allsång på Skansen.
Alltid varit mitt favorit program och det är så himla mysigt att kolla på och att sjunga med i alla låtar. Ett stort plus är att mums-måns är programledare. 


Diss: 

1. Personer som ALLTID säger nej.
Personer som aldrig kommer med idéer och som aldrig kan, orkar eller vill göra någonting. Det är sjukt tråkigt när man har sånna här vänner. Det är faktiskt väldigt tråkigt att alltid få ett nej och att aldrig få några förslag till att hitta på någonting heller. Om man ska säga nej ska det vara av bra orsaker, som att man är sjuk eller ska iväg någonstans. Visst ibland kan det vara okej att man inte orkar men inte varenda gång. SJUKT stor diss till dessa personer. 

2. M&M's.
Gaaaaaaaaalet goda godisar, mina favoriter men när man väl stoppat in en liten rackare i munnen blir det genast fler och man kan inte sluta. Säger detta för att jag alltid råkar ut för det när jag väl stoppat in EN litenliten en i munnen. Var precis vad jag gjorde, tvärgott men nu kan jag inte sluta. 

workworkwork

Den verkligen bästa känslan som finns är att komma hem efter en stenhård träning och känna att man gett allt och mår så himla bra!

Falkenberg

Har inte varit så aktiv på bloggen under helgen eftersom att jag har firat midsommar i Falkenberg och umgåtts med massa kompisar. Har haft en störtskön helg  och hoppas ni också haft det. 

Before I die inspo


High on life

Jag är så hög på livet som man kan vara just nu. Midsommarafton kommer spenderas i Falkenberg med fina vänner och jag kan inte vara lyckligare!


be strong


Komm und hilf mir fliegen
Leih mir deine Flügen♥

High heels

Dessa skor i svart funderar jag STARKT på åh beställa hem. Galet snygga men dock väldigt höga. Hade blivit 1.90cm i dem men funderar på om det är värt det ändå?
Försäsong

Nu har försäsongsträningen börjat, så himla härligt. Dock väldigt blött haha!


Lycklig tjej

Hade en toppendag igår på liseberg, sol ända fram till kvällskvisten då det började regna. Men inte gjorde det mig nåt för jag vann 2kg m&m's som jag väntade på hela kvällen haha! Gick tidigare och gnällde över att jag inte vann någonting alls;) ser ut som en blöt hund på bilden men ni får stå ut.


Ledsen tjej

Såhär ser min telefon ut just nu. Inte roligt !


Sommarlov

Nu har jag äntligen sommarlov! Allt som fattas är det fina vädret. Vart har det tagit vägen? Avslutningsdagen spenderades med mina fina flickor och vi bakade jordgubbstårta. Vad tycker ni, är inte jordgubbar ett måste på skolavslutningen?


Jag tror det aldrig kan bli bättre än såhär

Idag är det en sån dag då ALLT känns så jävla bra. Livet leker helt enkelt. Dels fick jag veta att jag fick A på mitt bokföringsprov, ALLA rätt. Och ikväll är det fest som gäller och imorgon slutar vi skolan och jag får sommarlov. Ett litet plus är ju att solen skiner ibland idag i alla fall. Åh vad bra det är. 
Och så kör vi lite pepp talk på det med. 


Och sist men inte minst.. 

För det ska jag göra ikväll !

SwanlakeSvansjö i London, bokstavligen !