Hiss & diss

Hiss :

1. Jobbet.
Nu när det är så dåligt väder är det faktiskt galet kul att jobba, man kan inte göra så mycket ändå och då kan man jobba och tjäna pengar. Det är också roligt att få in pengarna på kontot sedan. 
 
2. Allsång på Skansen.
Alltid varit mitt favorit program och det är så himla mysigt att kolla på och att sjunga med i alla låtar. Ett stort plus är att mums-måns är programledare. 


Diss: 

1. Personer som ALLTID säger nej.
Personer som aldrig kommer med idéer och som aldrig kan, orkar eller vill göra någonting. Det är sjukt tråkigt när man har sånna här vänner. Det är faktiskt väldigt tråkigt att alltid få ett nej och att aldrig få några förslag till att hitta på någonting heller. Om man ska säga nej ska det vara av bra orsaker, som att man är sjuk eller ska iväg någonstans. Visst ibland kan det vara okej att man inte orkar men inte varenda gång. SJUKT stor diss till dessa personer. 

2. M&M's.
Gaaaaaaaaalet goda godisar, mina favoriter men när man väl stoppat in en liten rackare i munnen blir det genast fler och man kan inte sluta. Säger detta för att jag alltid råkar ut för det när jag väl stoppat in EN litenliten en i munnen. Var precis vad jag gjorde, tvärgott men nu kan jag inte sluta. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0